Joi, Feb 27, 2020
  • slide 2
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 6

 

 

  Casa de Ajutor Reciproc Tractorul Brasov Institutie Financiara Nebancara, denumita prescurtat C.A.R. Tractorul Brasov I.F.N., este asociatie fara scop patrimonial, cu personalitate juridica, creata pe baza liberului consimtamant si vointei de asociere a salariatilor, in vederea sprijinirii si intrajutorarii financiare a membrilor sai.

Scopul Casei de Ajutor Reciproc Tractorul Brasov I.F.N. este sprijinirea si intrajutorarea financiara a membrilor sai.

Obiectul de activitate al Casei de Ajutor Reciproc Tractorul Brasov I.F.N. il constituie acordarea de imprumuturi membrilor sai, cu dobanda care se reintoarce la fondul social al acestora, dupa deducerea cheltuielilor si constituirea fondurilor statutare.

investitii s

MISIUNEA

C.A.R. Tractorul Brasov I.F.N. asigura oportunitati financiare de economisire si creditare la standarde europene tuturor categoriilor sociale si de varsta, care doresc sa-si imbunatateasca nivelul de trai.

Viziunea

Suntem pe piata  pentru a oferi membrilor nostrii o familie puternica, careia sa i te adresezi pentru a gasi sprijin si solutii financiare pentru nevoile proprii de dezvoltare sociala si economica.

Valori

Valorile castigate de C.A.R. TRACTORUL BRASOV I.F.N. in activitatea sa de peste 68 de ani de experienta sunt bazate pe respect, transparenta, profesionalism, comunicare, corectitudine si incredere reciproca.